Over ons

De naam Lawa's Gym komt van de achternaam van eigenaar Matthieu Lawalata. LAWA staat tegelijk bij onze gym voor Learn, Absorb, Work, Achieve.

Samen leren van en met elkaar (Learn), het in jezelf opnemen zodat het echt iets van jezelf wordt (Absorb), ermee aan het werk gaan en hard werken (Work) en je doelen, wat die ook mogen zijn samen bereiken (Achieve).

Dit alles in een veilige en plezierige leeromgeving waarin Respect, Discipline en Doorzettingsvermogen de pijlers zijn in onze lessen.

De krijger in het logo is afgeleid vanuit de Molukse roots van eigenaar Matthieu Lawalata en symboliseert een Molukse strijder. De strijder is natuurlijk ook van toepassing op de Martial Arts/Selfdefense waarin wij doceren. Het strijden is in de ruimste zin van het woord. Strijden voor meer zelfvertrouwen, strijden om je fitter te voelen of strijden om jezelf weerbaarder te maken en voor jezelf op te komen, strijden tijdens wedstrijden etc. Samen strijden we om jouw doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn.

Together we: Learn Absorb Work Achieve, and ofcourse having Fun doing it!

Logo icoon

Matthieu Lawalata

Matthieu Lawalata is de eigenaar van LAWA’S GYM. Docent in Kickboxing, MMA, Grappling, BJJ, Judo, G-Judo, JuJutsu en Bokszaktraining/HIIT. 
Supertrots op ons TEAM en onze LEDEN. en samen gaan we knallen bij LAWA’S GYM waar iedereen welkom is.

Lam Ho

Lam Ho verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in Grappling, BJJ, MMA. 
Bij Lawa’s Gym ben je aan het juiste adres want Lam Ho is een ware grondspecialist te noemen en heeft ook zelf meerdere titels en podiumplaatsen behaald in het Grappling en BJJ, nationaal en internationaal.

Yvonne Lawalata

Yvonne Lawalata (de vrouw van Matthieu) verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in Kickboxing, JuJutsu, (Tuimel)Judo en zelfverdediging. Yvonne is op het moment ook actief met wedstrijden in het BJJ/Grappling en is een echte allround docent met jarenlange ervaring op de mat.

Shagiva Lawalata

Shagiva Lawalata verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in Tuimeljudo, Kickboxing en zelfverdediging en verzorgt ook lessen aan schoolklassen en bso’s vanuit Lawa’s Gym. 
Shagiva heeft zelf ook meerdere keren in de ring gestaan en heeft ervaring als wedstrijdvechter in het Kickboxing. 

Deze superenthousiaste docente nodigt jullie allemaal uit om hard te werken in haar gezellige lessen!

Erwin Borg

Erwin Borg verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in JuJutsu. Ook hiervoor ben je bij Lawa’s Gym aan het juiste adres.
 Erwin brengt namelijk al meer dan 20 jaar zijn kennis en kunde over op zowel de jeugd als de volwassenen in deze veelzijdige discipline waarin hij een hoge graad heeft, en wel de 4e dan.

Minh Ho

Minh Ho verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in JuJutsu en Kickboxing. Minh Ho is een hoog gegradueerde allround docent die in alle disciplines les kan geven en heeft jarenlange ervaring in deze disciplines die hij op hoog niveau beoefent en doceert!

Henk Heneweer


Lawa’s Gym valt met de BJJ (Brazilian JiuJitsu) groep onder de uiterst deskundige leiding van BJJ Black Belt professor Henk Heneweer van Team Kaishin en samen zijn we Team Kaishin/Lawa’s Gym. Ook als wedstrijdvechter heeft Henk nationaal en internationaal talloze titels en podiumplaasten behaald en is nog steeds actief als vechter. 

Supertrots zijn we met onze samenwerking met Henk en zijn top niveau en we hebben een fantastisch team waar iedereen welkom is. Ongeacht je niveau of doelstelling.