Over ons

De naam Lawa's Gym komt van de achternaam van eigenaar Matthieu Lawalata. LAWA staat tegelijk bij onze gym voor Learn, Absorb, Work, Achieve.

Samen leren van en met elkaar (Learn), het in jezelf opnemen zodat het echt iets van jezelf wordt (Absorb), ermee aan het werk gaan en hard werken (Work) en je doelen, wat die ook mogen zijn samen bereiken (Achieve).

Dit alles in een veilige en plezierige leeromgeving waarin Respect, Discipline en Doorzettingsvermogen de pijlers zijn in onze lessen.

De krijger in het logo is afgeleid vanuit de Molukse roots van eigenaar Matthieu Lawalata en symboliseert een Molukse strijder. De strijder is natuurlijk ook van toepassing op de Martial Arts/Selfdefense waarin wij doceren. Het strijden is in de ruimste zin van het woord. Strijden voor meer zelfvertrouwen, strijden om je fitter te voelen of strijden om jezelf weerbaarder te maken en voor jezelf op te komen, strijden tijdens wedstrijden etc. Samen strijden we om jouw doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn.

Together we: Learn Absorb Work Achieve, and ofcourse having Fun doing it!

Logo icoon

Matthieu Lawalata

Matthieu Lawalata is de eigenaar van LAWA’S GYM. Docent in alle disciplines van Lawa's Gym en Professioneel (A-Klasse) allround wedstrijdvechter met meerdere Nederlandse en Europese titels plus talloze podiumplaatsen nationaal en internationaal in MMA, Kickboxing, BJJ en Grappling. Matthieu is 
Supertrots op het TOPTEAM en op de TOPLEDEN van LAWA’S GYM waar iedereen welkom is. Learn Absorb Work Achieve!

Yvonne Lawalata

Yvonne Lawalata (de vrouw van Matthieu) is mede eigenaar van Lawa's Gym en verzorgt lessen in Kickboxing, Bokszaktraining, TuimelJudo, Judo en zelfverdediging. Yvonne is naast docent ook actief wedstrijdvechter in het BJJ en Grappling, met meerdere podiumplaatsen nationaal en internationaal. Yvonne is een echte allround docent met jarenlange ervaring op de mat.

Lam Ho

Lam Ho verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in Grappling, BJJ, MMA. 
Bij Lawa’s Gym ben je aan het juiste adres want Lam Ho is een ware grondspecialist te noemen en heeft ook naast ervaring in de ring met MMA wedstrijden, meerdere titels en talloze podiumplaatsen behaald in het Grappling en BJJ, nationaal en internationaal.

Shagiva Lawalata

Shagiva Lawalata verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in TuimelJudo en Kickboxing. 
Shagiva heeft zelf ook meerdere keren in de ring gestaan en heeft ervaring als wedstrijdvechter in het Kickboxing. 

Deze superenthousiaste docente nodigt jullie allemaal uit om hard te werken in haar gezellige lessen!

Juggy van Beek

Onze grondspecialist Juggy van Beek richt zich full time op BJJ & Grappling(NoGi). Zelf is Juggy een succesvol BJJ/Grappling wedstrijdvechter op hoog niveau met talloze podiumplaatsen zowel nationaal als internationaal. Juggy geeft les aan de jeugd & volwassenen in zowel Grappling als BJJ.

 

Erwin Borg

Erwin Borg verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in JuJutsu. Ook hiervoor ben je bij Lawa’s Gym aan het juiste adres.
 Erwin brengt namelijk al meer dan 20 jaar zijn kennis en kunde over op zowel de jeugd als de volwassenen in deze veelzijdige discipline waarin hij een hoge graad heeft, en wel de 4e dan.

Minh Ho

Minh Ho verzorgt bij Lawa’s Gym lessen in JuJutsu en Kickboxing. Minh Ho is een hoog gegradueerde allround docent die in alle disciplines les kan geven en heeft jarenlange ervaring in deze disciplines die hij op hoog niveau beoefent en doceert!

Lukasz Kliza

Lukasz Kliza is een van onze Boxing trainers. Zelf heeft Lukasz ook wedstrijden gedaan in Boxing en Grappling. Lukasz verwelkomt jullie graag in de bokslessen om zijn passie over te dragen.

Arman Engin

Arman Engin verzorgt Kickboxing, MMA en Bokszaktraining. Zelf is Arman een succesvol MMA/Grappling/BJJ vechter van Lawa's Gym en heeft al meerdere prijzen en titels, nationaal en internationaal, op zijn naam staan.

Sebastiaan Höring

Sebastiaan Höring verzorgt bij Lawa's Gym Kickboxing. Sebastiaan heeft zelf ook meerdere Kickbokspartijen gevochten en heeft zijn laatste wedstrijd ook op een keiharde KO gewonnen met een high kick.

Walid Azarkan

Walid Azarkan is een van onze Kickboxing trainers bij Lawa's Gym. Walid heeft jarenlange ervaring in Kickboxing en is hierin echt specialist en is zelf ook een wedstrijdvechter. Naast Kickboxing is Walid ook actief in Grappling/BJJ en MMA. 

Marvin Beumer

Marvin Beumer is onze social media expert en verzorgt allerlei coole content voor Lawa's Gym. Ook traint Marvin Kickboxing, Grappling en Bokszaktraining bij Lawa's Gym.