Bij deze zelfverdedigingssport ligt de nadruk op het grondgevecht.

De focus ligt voornamelijk op controleposities, allerlei soorten klemmen en verwurgingen op de grond, waarbij techniek/tactiek de boventoon voert. Bij BJJ wordt een GI (pak) gedragen, en zijn de technieken nog wat uitgebreider dan bij Grappling (NoGi) omdat er ook gebruik van het pak wordt gemaakt.

LAWA’S GYM heeft een samenwerking met TEAM KAISHIN o.l.v. Professor Henk Heneweer en samen zijn we TEAM KAISHIN/LAWA’S GYM. We hebben een grote succesvolle actieve wedstrijdgroep welke nationaal en internationaal goed scoort.

Uiteraard is meedoen aan wedstrijden geen vereiste om BJJ te kunnen trainen. Het is namelijk ook een goede manier om jezelf te leren verdedigen en het is ook lekker intensief waardoor het een uitstekende manier is om fit te worden en/of fit te blijven. Iedereen kan deze sporten op zijn/haar niveau beoefenen en is welkom in onze lessen met een supersfeer.

Bij de Fundamentals Classes kunnen leden van zowel de Gi (met pak) als NoGi (zonder pak) lessen meedoen om de BASIS goed onder de knie te krijgen.

 

Intro

Rooster

Tijd Wat

Dinsdag

19.30 - 20.45 BJJ Fundamentals
19.30 - 20.45 BJJ Advanced

Donderdag

19.30 - 20.45 BJJ Fundamentals
19.30 - 20.45 BJJ Advanced

Zaterdag

09.30 - 11.00 BJJ Sparring