MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een combinatie van diverse sporten zoals o.a.: Kickboksen, BJJ, Grappling, JuJutsu, Judo.

Deze sport is enorm bekend geworden door de UFC (de grootste MMA-organisatie ter wereld afkomstig uit de Verenigde Staten). Bij LAWA’S GYM kun je met een compleet ingerichte Gym met o.a. kooiwand/ring etc. goed aan de bak voor het MMA en je natuurlijk ook klaarmaken om bijvoorbeeld wedstrijden te doen. Naast de MMA-les waar alle disciplines samenkomen, kun je bij ons ook de hele week de disciplines afzonderlijk trainen, waardoor je de specifieke onderdelen kunt versterken, zoals het BJJ, Grappling, Kickboxing/Boxing. 

Doordat bij deze sport alles aan bod komt en je dus compleet wordt opgeleid, is het ook zeer geschikt als zelfverdediging. Wanneer je een complete/allround (wedstrijd)sport wilt beoefenen en werken aan je conditie, kracht, techniek en tactiek dan is MMA écht iets voor jou!

Intro

Rooster

Tijd Wat

Donderdag

20.45 - 21.45 MMA (Mixed Martial Arts), hiernaast kun je elke dag de onderdelen van MMA specifiek trainen in de Grappling, BJJ en Kickboxing/Boxing lessen.