MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een combinatie van diverse sporten zoals o.a.: Kickboksen, BJJ, Grappling, JuJutsu, Judo.

Deze sport is enorm bekend geworden door de UFC (de grootste MMA-organisatie ter wereld afkomstig uit de Verenigde Staten). Bij LAWA’S GYM kun je met een compleet ingerichte Gym met o.a. kooiwand/ring etc. goed aan de bak voor het MMA en je natuurlijk ook klaarmaken om bijvoorbeeld wedstrijden te doen. Je kan bij ons de hele week de disciplines voor MMA trainen bij de lessen BJJ, Grappling, Kickboxing/Boxing. Op donderdag komt alles bij elkaar in het MMA sparrings gedeelte.

Doordat bij deze sport alles aan bod komt en je dus compleet wordt opgeleid, is het ook zeer geschikt als zelfverdediging. Wanneer je een complete/allround (wedstrijd)sport wilt beoefenen en werken aan je conditie, kracht, techniek en tactiek dan is MMA écht iets voor jou!

Intro

Rooster

Tijd Wat

Donderdag

20.45 - 21.45 MMA Sparring (Mixed Martial Arts), hiernaast kun je elke dag de onderdelen van MMA specifiek trainen in de Grappling, BJJ en Kickboxing/Boxing lessen die we aanbieden.